⠀⠀DiscordDeviantArt
Welcome


"Nadat Avatar Roku overleed was de verbindende factor tussen de vier naties verdwenen. Al snel liepen de spanningen op. Vooral water en vuur, van oudsher elkaars tegenpolen, konden steeds minder van elkaar hebben. Het begon klein: Anti-water propaganda in de vuurnatie, een ban op bezoeken van vuurmeesters op de noordpool..."


Welkom op Untold Tales, een Nederlandstalige open-world RPG gebaseerd op de bekende Avatar: The Last Airbender serie. Dit forum speelt zich af in de tijd vlak voor de honderd jarige oorlog, en opent zo een mogelijkheid voor een geheel eigen plot en ontwikkeling van de wereld en diens karakters. Creëer je eigen karakter, sluit je aan bij een van de naties en ontdek deze net iets andere versie van de welbekende, nostalgische wereld van Avatar.


quick links

switchspotlight


Character of the month
Ylva Nephelae


AU's uitleg

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

AU's uitleg

Bericht van Kurone op ma jul 02, 2018 9:50 pm


Wat is een AU
Een AU is de afkorting voor een Alternate Universe. Dit betekend dat je schrijft alsof jouw personage niet in deze maar in een andere wereld leeft. Zo kunnen jouw benders of non-benders van hier wizards worden, gewone kantoorwerkers en alles wat je maar kan bedenken. Omdat het een alternatief universum is hebben de gebeurtenissen die hier gebeuren geen invloed op de rpg. Wij hebben op Untold Tales drie verschillende soorten AU's, waarover je hieronder meer kan lezen.

Large AU's
De grote AU's op de site kan iedereen gemakkelijk met meerdere personages aan mee doen. Deze hebben daarom ook hun eigen kopjes, zodat alle topics netjes bij elkaar blijven. De reden dat deze AU's onder de grote AU's vallen is omdat ze meestal gebaseerd zijn op dode fora. Hier kunnen dan ook personages worden bespeeld die op die oude fora zaten.

Small AU's
Iedereen mag kleine AU's maken over wat ze willen. Ze kunnen gaan over wat je ook maar kan verzinnen, zo lang dit maar niet het zelfde is als een van de grote AU's. Deze AU's worden aangegeven door een tag om het toch een beetje overzichtelijk te houden. Dit is een afkorting van de AU titel die tussen twee haakjes komt te staan in elke topic titel die hier over valt.

Character switch
De derde AU versie die ons team heeft bedacht is waarschijnlijk iets anders dan de meeste mensen gewend zijn. Hier is het namelijk de bedoeling dat je het personage van de ander bespeeld en ook de sheet van de ander gebruikt. Zo kan iedereen zien hoe hun personage door iemand anders wordt gezien en bespeeld. Dit gebeurd echter wel in overleg, je mag niet zomaar een topic met andermans personage aanmaken. Je moet dit samen afspreken en het mag alleen gebeuren als beide instemmen.
Aantal berichten :
1

Registratiedatum :
02-07-18

Profiel bekijkenTerug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum